La propera IV edició del LocalTIC tindrà lloc els dies 7 i 8 de maig i estarà centrat en la innovació i modernització del sector públic, la gestió del canvi i la seva adaptació a les noves obligacions, l’empoderament i les smartcities i smartdrones.

Emilio Duró realitzarà la conferència inaugural el dimarts, 7 de maig. També es donaran premis a les administracions amb un major desenvolupament de les eines TIC. (Consulteu programa)

BIM Academy estarà representada pel seu director Ignasi Pérez Arnal qui, el dimarts 7 de maig, presentarà la ponència sobre el BIM. Amb aquesta participació BIM Academy reforça la seva aposta pel sector públic que ja el va portar a participar anteriorment en el Congrés de Govern Digital i el CNIS, el Congrés Nacional d’Innovació i Serveis Públics, i que s’ha concretat en un ampli catàleg de serveis BIM per a administracions i entitats públiques.

En una vessant més lúdica, el congrés comptarà amb la IV Cunit Drone Race, una cursa de drones que es presenta com un mètode innovador d’aprenentatge de competències a través de la tecnologia drone, transversal i aplicable a tots els camps de l’activitat humana ‘ . Una bona manera d’animar i impulsar als més joves en el seu camí per convertir-se en futurs professionals d’un món laboral cada dia més tecnificat.

LocalTIC, el congrés dirigit a les administracions públiques que organitza des de l’any 2016 l’Ajuntament de Cunit, s’ha convertit per mèrits propis en tot un referent de les noves tecnologies aplicades a l’àmbit local.

Si teniu interès en conèixer més a fons el món del BIM i la seva relació amb l’àmbit local, no dubteu a contactar amb nosaltres.

T’esperem al LocalTIC 2019.