Events

APOSTEM PELS ESDEVENIMENTS PERQUÈ SÓN UNA OPORTUNITAT
DE NETWORKING I DE COMPARTIR CONEIXEMENT

JORNADES

Esdeveniment d’un dia que se celebra per consolidar el target, promocionar un altre esdeveniment més gran com un congrés, per donar una notícia d’interès pel sector, per potenciar o renovar la marca, etc.

Què hem organitzat?

Més de sis sessions anuals de l’European BIM Summit Day

Són jornades que apropen la visió europea, que identifiquen i mostren l’actualitat de la situació. El focus recau en el recent pla d’implantació BIM posat en marxa pel Ministeri de Foment del Govern d’Espanya.

Mitjançant la participació de ponentes de prestigi, els assistents tenen l’oportunitat de posar-se al dia sobre BIM i, al mateix temps, poden intervenir en un debat obert amb la resta d’experts que participen a la taula rodona.

4/2/2016, EBS Day al CAATEEB

16/09/16, EBS Day al CAATEEB

WORKSHOPS IN-COMPANY

Com indica el seu nom, són tallers que es fan amb aquelles empreses que tenen un interès en BIM. L’objectiu és formar els treballadors, potenciar el team building i generar motivació.

Què hem organitzat?

Diferents edicions de Fast-Forward amb Roca Gallery

El líder de construccions de bany, Roca, va contactar BIM Academy en qualitat de (r)evolucionador del desenvolupament en el sector de la construcció al país. Plegats van treballar en la creació d’aquestes sessions de Fast-Forward, les quals pretenen preveure què passarà en el sector.

La primera edició va tenir lloc el 2012 i des d’aleshores es produeixen vàries cites anuals a Espanya i a Portugal, amb la participació de més 300 professionals.

5/11/2015 al Roca Lisboa Gallery

4/02/2014 al Roca Lisboa Gallery

22/01/2013 al Roca Barcelona Gallery

SUMMITS

Són els esdeveniments de gran format per excel·lència. Es caracteritzen per l’exposició i el debat de múltiples ponències per part d’experts i influencers i per l’assitència de persones de tot el món que comparteixen un interès comú.  Per tant, l’acte es converteix en un lloc idoni per presentar avenços i descobriments en la matèria.

Què hem organitzat?

European BIM Summit

Hem organitzat las edicions del 2015 i del 2016 i ja estem treballant en la propera, que se celebrarà el 2017. És un esdeveniment de referència en el sector i en el que participen ponents de tot el món.

Això ens concedeix la seguretat de poder dir que estem disposats a embarcar-nos en un repte com aquest per a qualsevol empresa o institució que ho necessiti.

EBS 2015

EBS 2016

SOM INFLUENCERS, COMPTEM AMB UNA EXTENSA EXPERIÈNCIA EN FORMACIÓ I, A MÉS, CREEM CONTINGUT ESPECÍFIC PER AL TEU PÚBLIC I SEGONS LES TEVES PRIORITATS.

CONTACT’NS

AVENTATGES

En termes generals, es mostra una resistència lògica davant la incorporació de noves eines quan es considera que es funciona bé amb les que hi ha. Per facilitar aquesta transformació, BIM Academy, va veure en els esdeveniments una oportunitat molt enriquidora de crear xarxes i d’intercanviar punts de vista.

BIM events pretén compartir coneixements, o BIM knowledge, perquè la seva empresa, organització o institució tregui tots els beneficis que aquesta metodologia de treball col·laboratiu ofereix.

La nostra passió per la investigació, per conèixer i per aprendre ens va portar a mirar el que estava passant a la resta de països. A buscar les empreses que treballen amb BIM a indagar les experiències que acumulaven al respecte i a contactar amb els experts del sector.