Tot a punt per a la celebració de REBUILD 2018, la nova plataforma que posa de manifest com i cap a on està evolucionant el sector de l’edificació, adaptant-se a un nou model productiu basat en la tecnologia, la industrialització i en una nova consciència per l’economia sostenible i circular. REBUILD, que tindrà lloc del 26 al 28 de setembre al CCIB Barcelona, ​​s’instal·la a la Ciutat Comtal amb l’objectiu de dinamitzar el sector de l’edificació endinsant-se en el disseny de nous espais, la rehabilitació, la reforma i l’eficiència energètica de habitatges i edificis com tendències clau per al futur.
La trobada REBUILD convertirà Barcelona en l’epicentre europeu del sector de l’edificació 4.0 on es presentaran les novetats a la seva zona expositiva amb els últims productes, materials, solucions i serveis. La cita acull a més el Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0 en el qual es detallaran, de la mà d’experts nacionals i internacionals, les últimes tecnologies emergents i els sistemes constructius més disruptius i innovadors.
REBUILD oferirà a més activitats paral·leles com el Leadership Summit, un dinar amb els líders del sector i stakeholders; el Construction Tech Startup Fòrum, que aglutina els centres tecnològics i startups que aporten noves solucions i materials constructius; o el Brokerage Event, una cita B2B que reuneix les marques fabricants amb empreses que ja tenen projectes en marxa a la recerca d’accions de compra immediata.

Professionals i empreses de primera línia es donen cita en la trobada

A la major trobada professional sobre transformació en el sector de l’edificació estan confirmats més de 200 marques expositores, i les acreditacions fan presagiar la participació de més de 9.000 professionals, entre els quals es troben empresaris, promotors, constructors, aparelladors, interioristes i instal·ladors del sector, amb una agenda específica per a cada un d’ells. Així mateix, més de 250 conferenciants compartiran les claus i estratègies que van a transformar la indústria en els propers anys. Entre ells destaquen Jordi Truco, arquitecte i director del Màster en Disseny Avançat i Arquitectura Digital d’Elisava; Sylvia de Felipe, especialista en arquitectura biomimètica en hybrida; Martha Thorne, directora executiva del premi Pritzker; Eugenio Quintieri, secretari general del EBC (European Builders Confederation); Santiago Cirugeda del projecte Receptes Urbanes d’arquitectura col·lectiva o Verónica Kuchinow, fundadora i directora de Simbiosy.
REBUILD compta amb el suport institucional del Ministeri de Foment; la Generalitat de Catalunya; l’Ajuntament de Barcelona; així com nombroses organitzacions empresarials, associacions i col·legis professionals, centres tecnològics i les empreses més innovadores en la fabricació de materials i solucions per a l’edificació.
A més, compta amb les empreses que més innovació estan aportant al sector, com BAXI, Roca, Simon, Egoin, Eurecat, K • LINE, Grup Prest Ibèrica, Porcelanosa Grup, Rockwool, Velux, Knauf, Vaillant, Prinex, SAP o HP, entre d’altres.