La 5a Edició de la European BIM Summit (EBS19) se celebrarà a l’Auditori AXA de Barcelona, ​​els dies 10, 11 i 12 d’abril de 2019, reunirà professionals de 18 països diferents (l’anterior van ser 12) i desenvoluparà un programa complet d’ altíssim nivell per a obtenir, compartir i generar coneixement a través de ponències, més casos d’estudi i millor networking amb la celebració d’un sopar per a crear més contactes entre els assistents i participants.

En l’àmbit de les infraestructures s’han previst 3 sessions al voltant del concepte de la interrelació de dades en xarxes interoperatives amb la participació de professionals experts de Finlàndia i altres els països nòrdics que ens presentaran les últimes tendències aplicades a Escandinàvia. Les persones interessades a assistir poden beneficiar un 50% de descompte si es registren abans del 30 d’octubre. (Registre al EBS19)

Com aperitiu a l’EBS19, el dijous 4 d’octubre se celebrarà un nou European BIM Summit Day dirigit al món de l’enginyeria en general com panoràmica de l’últim que s’està fent en aquest sector. La jornada se celebrarà a la seu d’una altra de les entitats organitzadors, el Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports (veure programa).