Ja es pot visualitzar l’entrevista que Inmocanal.tv va realitzar a Ignasi Pérez Arnal durant la celebració de la primera edició de Rebuild.

Després de definir l’activitat de l’empresa, el director de BIM Academy destaca la importància de participar en un esdeveniment que aposta fermament per la transformació digital del sector de la construcció, es felicita per la posada en marxa d’un canal digital temàtic específic per al mateix i, finalment, anuncia la imminent posada en marxa de BIMtour, una iniciativa dissenyada per ajudar al major nombre d’agents del sector AECO en el seu procés de transició cap a models de treball d’acord amb els requisits que demana l’Arquitectura Avançada i la Construcció 4.0.

Més informació: enllaç vídeo entrevista BIM Academy / enllaç vídeo resum fira REBUILD

Sobre BIM Academy: BIM Academy és una empresa de formació, consultoria i organització d’esdeveniments especialitzada en Building Information Modeling (BIM), la metodologia que optimitza els processos de disseny, construcció, rehabilitació, gestió i manteniment d’edificis, infraestructures i actius patrimonials. BIM Academy és, des de 2012, referent i impulsor del BIM a Espanya i Europa, sent coorganitzador de l’European BIM Summit, del simposi GeoBIM i del Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0 – Rebuild

Sobre Inmocanal.tv: Inmocanal.tv és un canal digital de televisió per internet, principalment orientat a Espanya i Llatinoamèrica, dedicat exclusivament al sector de l’habitatge en el seu sentit més transversal, abastant tots els àmbits relacionats amb aquest sector, el segon factor més important per a l’home. Inmocanal.tv està ubicat en una plataforma digital d’última tecnologia a la qual es tindrà accés des de qualsevol dispositiu amb Internet. Les seves transmissions en directe, programades o a la carta, es podran veure des dels més populars dispositius mòbils, tauletes o ordinadors, a més de en els televisors Smart TV o Android.