Un cop més, i ja en van cinc, el Col·legi d’Aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d’edificació de Barcelona (CAATEEB), buildingSMART Spain i BIM Academy organitzen el European BIM Summit, congrés internacional de caràcter anual sobre Building Information Modelling (BIM).

La cinquena edició de l’European BIM Summit (EBS19) se celebrarà els dies 11 i 12 d’abril de 2019 a l’Auditorio AXA del centre de negocis i comercial l’Illa Diagonal de Barcelona, ​​amb el repte de seguir sent la trobada de referència sobre digitalització de la construcció més avançat d’Europa.

ESB19 se centrarà en la transformació digital de la construcció i la incorporació de la intel·ligència artificial en el sector, segons va declarar el seu director de continguts, Ignacio Pérez-Arnal, en el transcurs de l’acte de balanç de la pasada edició d’aquest certamen.

BIM Academy comptarem amb un espai en el BIM Space contigu a l’auditori (Stand 12), des del qual ens posarem a disposició de tots els professionals del sector AECO que vulguin saber per què han de treballar segons requisits BIM i què han de fer per implantar aquesta metodologia en el seu dia a dia laboral.