El darrer número de “Nuevo Azulejo “, la revista professional del sector del paviment i revestiments ceràmics publica l’article “BIM? No ho faré fins que em obliguin (Doncs ja ens obliguen)” d’Ignasi Pérez Arnal, soci fundador i director de BIM Academy.

Per a l’autor, és sorprenent la reticència del sector per adaptar la metodologia BIM, un conjunt d’eines i sistemes de treball col·laboratiu que serveixen principalment per estalviar diners al llarg del cicle de vida d’una construcció, des que es planeja, es planifica, es dissenya, es pressuposta, es contracta, es construeix, s’utilitza, es gestiona, es manté o es recicla.

En qualsevol cas, tots els agents del sector de la construcció han de saber ja que el BIM és o està a punt de ser obligatori en les licitacions d’obra dels països i regions de la Unió Europea i que no dependrà ni de la mida ni de l’import dels projectes. I això ho han de tenir ben present arquitectes, enginyers, interioristes o fabricants de materials i components per als anteriors.

Accedir a la revista #203 (Descarregar gratuïta de l’article)

Nuevo Azulejo és una publicació professional d’editorial Publica, SL, especialitzada en el sector del paviment i revestiments ceràmics i els seus nous usos en arquitectura, interiorisme, bany, cuina, piscines i espais exteriors.