BIM Academy i NIBUG han participat en la Smart Cities India 2018 Expo, que es va celebrar del 23 al 25 de maig a Pragati Maidan, Delhi. Una gran exposició que engloba cinc exposicions temàtiques que constitueixen els pilars de la Smart City futura: construcció, solar, smart cities, transport i aigua.

Ignasi Pérez Arnal, CEO i fundador deBIM Academy, va participar en l’esdeveniment com a Coordinador de Desenvolupament de NIBUG i soci fundador d’IBIMA (Índia BIM Association) actuant com a ponent convidat a la conferència sobre “Design and technology for sustainability.

L’esdeveniment va ser una excel·lent oportunitat per seguir donant a conèixer la tasca d’IBIMA. Davant la creixent demanda de projectes BIM a tot el món l’associació contribueix al canvi de paradigma del sector AECO de la Índia, formant als seus associats en els diferents perfils professionals del BIM i difonent la metodologia, les tecnologies i els productes i serveis necessaris per a operar en entorns bimetitzats.

Durant la seva estada a New Delhi, Ignasi Pérez Arnal va assistir a diferents reunions per donar a conèixer els beneficis que aporta la metodologia BIM, a un sector madur com el de la construcció.

L’experiència a la Smart Cities Índia 2018 Expo ha estat altament profitosa i enriquidora, permetent a BIM Academy avançar en els seus objectius a l’Índia:

  • Conèixer els principals avenços i horitzons de futur de les Smart Cities
  • Adquirir nous coneixements i experiència per incorporar-los als programes on-line que desenvolupem al costat de Zigurat: Màster Smart Cities i UrbanTIC –
  • Donar a conèixer els programes formatius que es llancessin a les universitats indies
  • Promocionar el BIM-to-Manufacturing que desenvolupem amb NIBUG i HBS.
  • Avançar en la consolidació d’IBIMA (Índia BIM Association), que ja compta amb més de 30.000 associats que operen en més de 60 països.

Si vols rebre més informació sobre els nostres programes formatius i Màsters BIM, sobre IBIMA, o sobre els nostres projectes al voltant del BIM, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres (info@bimacademy.es)