LocalTIC, el congrés adreçat a les Administracions publiques que organitza des de l’any 2016 l’Ajuntament de Cunit, s’ha convertit per mèrits propis en tot un referent de les noves tecnologies aplicades a l’àmbit local.

La propera edició del congrés tindrà lloc els dies 24 i 25 de maig i estarà centrat en els canvis legislatius a l’àmbit de l’administració local, des de l’òptica de la transversalitat i la innovació. En concret, s’estructuraran les ponències i taules rodones tot relacionant-les amb l’entrada en vigor de les lleis de procediment administratiu, que suposen la implantació de l’administració electrònica a tots els consistoris. Elsa Punset farà la conferència inaugural el dijous 24 de maig. També es donaran premis a les administracions amb un major desenvolupament de les eines TIC.  (consultar programa)

En una vessant més lúdica, el congrés comptarà amb la II Cunit Drone Race, una cursa de drones que es presenta com un mètode innovador d’aprenentatge de competències a través de la tecnologia drone, transversal i aplicable a tots els camps de l’activitat humana’. Una bona manera d’animar i impulsar als més joves en el seu camí per convertir-se en futurs professionals d’un mon laboral cada dia més tecnificat.

BIM Academy estarà representada pel seu director Ignasi Pérez Arnal qui, divendres 25 de maig, presentarà la ponència “L’Impacte del BIM a la nova administració digital”. Amb aquesta participació BIM Academy reforça l’aposta pel sector públic que ja el va portar a participar anteriorment al Congrés de Govern Digital i el CNIS, el Congreso Nacional de Innovación y Servicios Públicos,  i que s’ha concretat amb un ampli Catàleg de serveis BIM per a administracions i entitats públiques.

Esperem poder-te veure durant el congrés per compartir ideàs i projectes, per seguir teixint xarxes de col·laboració, i per fer el que més ens agrada: ser un ‘hub’ de conexió entre el BIM i la construcció i las TIC

Si tens interès en conèixer a fons el mon del BIM i la seva relació amb l’àmbit local, no dubtis en contactar amb nosaltres.

Ens veiem al LocalTIC 2018.