Del 17 al 19 de setembre de 2019 tindrà lloc a IFEMA Madrid la segona edició de REBUILD, una plataforma única d’innovació per dinamitzar el sector de la rehabilitació, la reforma i l’eficiència energètica d’habitatges i edificis. Un lloc en el que el professional del sector disposa d’un entorn especialitzat on trobar els últims productes, materials, solucions i serveis.

REBUILD és l’esdeveniment a la confluència de la industrialització o la construcció offsite, la sostenibilitat, la tecnologia, els nous materials, l’eficiència energètica i el disseny. Un punt de trobada perquè els fabricants i distribuïdors identifiquin:

  • Els nous constructors, promotors, arquitectes, aparelladors, interioristes, dissenyadors, enginyers i instal·ladors.
  • Els projectes, parcs d’habitatge, hotels i edificis terciaris que van a posar-se en marxa pròximament.
  • Presenten les seves novetats, productes i innovacions.
  • Comuniquin i s’associïn com un partner industrial en el marc de l’edificació.

Com en la passada edició de Barcelona, ​​REBUILD 2019 acollirà el Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0, el major esdeveniment d’innovació per a l’edificació, amb agenda pròpia i verticals per a cada perfil professional, que serà novament dirigit per Ignasi Pérez Arnal, soci fundador de BIM Academy.

Tornarem a comptar amb un espai propi a la zona d’exposició des del qual volem contribuir a la modernització del sector AECO, afrontant els canvis de paradigma que planteja el Building Information Modeling (BIM), la metodologia que optimitza els processos de disseny, construcció, rehabilitació , gestió i manteniment d’edificis, infraestructures i actius patrimonials.

+ Info: Veure dossier de presentació de REBUILD 2019