L’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i la Fundació Mies van der Rohe, en col·laboració amb Barcelona Building Construmat i ArquinFAD, impulsen la Setmana d’Arquitectura 2018, una iniciativa compartida que té lloc en diferents escenaris de Barcelona del 10 al 20 de maig.

Durant aquests dies, i en el marc de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural 2018, Barcelona es converteix  en l’epicentre d’un seguit d’activitats per apropar l’arquitectura a la ciutadania i reflexionar sobre com els edificis i estructures que ens envolten incideixen en el nostre dia a dia. A través de cinema, exposicions, visites i rutes guiades o tallers, entre d’altres, la Setmana convida a viure una experiència 100% arquitectònica.

En aquest marc, Roca Barcelona Gallery convida a recents titulats, graduats i estudiants d’arquitectura i disseny a participar al taller MI PORFOLIO que impartiran Ignasi Pérez Arnal, soci fundador i director de BIM Academy, i Fabrizio Leoni, professor d’arquitectura i disseny urbà.

L’objectiu del taller és que els assistents creïn el seu propi full de ruta professional per que puguin dirigir-se exactament cap allò que realment vulguin fer.

La participació de l’Ignasi Pérez Arnal a aquest taller és una mostra més de l’interès de BIM Academy per fomentar l’empoderament dels futurs treballadors de la edificació i l’obra pública a través del BIM i, en definitiva, contribuir a la modernització d’un sector madur amb molt de pes en la economia del nostre pais.

Més informació:

El WorkShop es realitzarà a Roca Gallery Barcelona (Joan Güell 211-213, 08028, Barcelona) el proper dimarts 15 de maig a les 19.00h. Las places son limitadaes. Pots insciure’t aquí.