Organitzada per l’Institut BentleyThe Year in Infrastructure 2018 és una de les principals certàmens a nivell mundial sobre les millors pràctiques i tecnologies existents per a la digitalització del sector de l’edificació i l’obra civil.

La conferència se celebrarà del 15 al 18 d’octubre a Hilton London Metropole de la capital britànica i reunirà els principals executius del sector i destacats líders d’opinió en el camp del disseny, la construcció i la gestió i explotació de les infraestructures del món . El tema de la conferència d’aquest any és “Digitalització: avenços en infraestructura”.

Amb prop de 70 ponents i més de 50 sessions informatives, incloses les presentacions d’experts del sector, tallers interactius, fòrums, taules rodones i demostracions de productes, els assistents aprendran sobre tecnologies i millors pràctiques que els permetran millorar el lliurament dels seus projectes, la gestió dels mateixos i els resultats econòmics de les seves empreses.

The Year in Infrastructure Conference és reconegut mundialment com el fòrum líder per abordar les prioritats i oportunitats actuals que impacten en la indústria de l’obra civil, des de sis àmbits diferents: Edificis i campus, Ciutats digitals, Infraestructura industrial, Vies fèrries i de trànsit, carreteres i ponts i Serveis públics i aigua.

Ignasi Pérez Arnal, director de BIM Academy, participa com a “observador industrial” expert en el desenvolupament i la implantació de la metodologia BIM (Building Information Modeling) en organitzacions públiques i privades a Espanya i Europa, i que els organitzadors consideren com una de les tecnologies claus en el procés de digitalització del sector.

Sobre Bentley: Bentley és el líder mundial dedicat a proporcionar solucions de programari integrals per a enginyers, arquitectes, professionals geoespacials, constructors i operadors propietaris, amb l’objectiu d’impulsar la infraestructura. Fundada el 1984, Bentley compta amb més de 3.000 empleats en més de 50 països i genera més de 600 milions de dòlars en ingressos anuals. Així mateix, des de 2011, ha invertit més de 1.000 milions de dòlars en recerca, desenvolupament i adquisicions.

Sobre BIM Academy: BIM Academy és una empresa de formació, consultoria i organització d’actes especialitzada en Building Information Modeling (BIM), la metodologia que optimitza els processos de disseny, construcció, rehabilitació, gestió i manteniment d’edificis, infraestructures i actius patrimonials . BIM Academy és, des de 2012, referent i impulsor del BIM a Espanya i Europa, sent coorganitzador de l’European BIM Summit, del simposi GeoBIM i del Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0 – REBUILD