La III Cimera Europea sobre Building Information Modeling (BIM) es farà el 25 i 26 de maig a Barcelona Building Construmat

La tercera edició de l’European BIM Summit (EBS) se celebrarà els dies 25 i 26 de maig de 2017 dins del marc del Saló Internacional de la Construcció Barcelona Building Construmat i es confirma així com l’esdeveniment de referència sobre Building Information Modelling (BIM) a Europa.

 

El Col·legi d’Aparelladors de Barcelona (CAATEEB), BIM Academy i buildingSMART Spanish Chapter, organitzadors de l’EBS van signar el passat 16 de setembre un conveni de col·laboració amb Barcelona Building Construmat amb l’objectiu d’unir esforços per fer avançar la construcció en el camí de la innovació tecnològica.

En aquesta tercera edició, que tindrà a França com a país convidat, es presentaran els darrers avenços d’aquest nou mètode de treball basat en la gestió de la informació generada durant el cicle de vida d’una construcció. Un mètode que cal conèixer i dominar per obtenir un procés dirigit a la millora de la qualitat, eficiència i eficàcia en qualsevol projecte, obra d’edificació i obra civil.

La tercera edició de l’European BIM Summit constarà de ponències i workshops on s’analitzaran eines, serveis i productes idonis per a qui treballa en aquest àmbit. La cimera es dirigeix a tècnics i responsables de les administracions públiques, promotors, despatxos d’arquitectura, enginyeries, consultories de serveis, proveïdors de materials, fabricants, project & construction managers, directors d’execució d’obra i facility managers, constructors…

en definitiva, a aquells decision-makers que marquen i marcaran el rumb del sector de la construcció.