MySolution és un programa de Radio Kanal Barcelona (RKB) amb entrevistes d’actualitat, adreçat a la petita i Mitjana empresa, al comerç i als emprenedors.

Al programa del dijous 20 de setembre, Montse Pardo va entrevistar a Ignasi Pérez Arnal, , fundador de BIM Academy i director del Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada que es celebrarà del 26 al 28 de setembre  en el marc de Rebuild, el certamen que posarà de manifest com i cap a on està evolucionant el sector de l’edificació.

Rebuild neix amb una clara vocació de constituir-se en fòrum d’intercanvi de coneixement, de difusió de noves tecnologies, d’exposició de tendències i d’estímul per aquesta activitat més coordinada i amb més coneixement mutu de tots els actors implicats. A més, cal sumar les oportunitats de negoci i els nous contactes empresarials que sempre aporten aquestes fires, però el valor afegit està en aquesta col·lectivització del coneixement, que es tradueix en el Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada, amb més de 300 ponents de tots els àmbits i procedències que estan citats a compartir i debatre les seves experiències durant els tres dies que dura aquest esdeveniment que es farà al CCIB de Barcelona.

Podeu escoltar l’entrevista en aquest enllaç (a partir de 33’30”)

Notícies relacionades: