L’Ajuntament de Cunit organitza durant la jornada del 21 i del 22 d’abril el primer congrés tecnològic del municipi, el Congrés LocalTIC Cunit. Les insripcions encara són obertes i queden algunes places, així que és l’oportunitat pels usuaris d’últim moment.

És una trobada que vol obrir fòrums de reflexió i debat sobre l’ús de les TIC en entorns pirvats i públics i que, per tant, aglutina ponents dels dos àmbits, els quals compartiran les seves experiències en tecnologia. Els congressos, a més, sempre són una oportunitat de fer contactes.

Captura de pantalla 2016-04-21 a las 19.28.11Captura de pantalla 2016-04-21 a las 19.28.25

La tecnologia se supera a si mateixa amb nous proudectes cada dia i fins i tot les empreses que es dediquesn exclusivament a això s’han d’esforçar per mantenir-se actualitzades. De la mateixa manera, a les administracions també els suposa un esforç introduir-se en els últims productes del mercat, però la realitat és que hi ha solucions per a elles que els estalvien hores de feina i de diners.

El fundador i director de BIM Academy, Ignasi Pérez Arnal, participa en el Congrés i durant la seva intervenció, que tindrà lloc el divendres 22 a les 13h a la sala de comunicació, explicarà perquè el BIM és indispensable per gestionar una ciutat.

El Congrés comptarà amb el broker, escriptor, esportista i empresari Josef Ajram, que serà l’encarregat de fer la presentació i amb uns 50 ponents més. 

El CLTIC Cunit (#clticcunit) va dirigit a tots els professionals relacionats amb el món TIC de l’àmbit de Catalunya, de qualsevol àrea de coneixement i nivell, així com a estudiants de la Universitat interessats en la temàtica.