BIM Academy: creador de l’European BIM Summit

Una cimera és una oportunitat de divulgació, de compartir coneixement i de posar en comú les experiències d’aquells qui treballen cap a un mateix interès. BIM és una metodologia de recorregut curt a Espanya i una cimera era la oportunitat per difondre-la i acostar-la als professionals del sector AECO.

BIM Academy es va associar amb el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona, el CAATEEB, i el 2015 es va celebrar la primera edició de l’European BIM Summit, la cimera de BIM més important d’Espanya i ara ja també una cita de referència a escala mundial.

Visita la web >>

logo bimsummit2020

 

El Manifest BIM.cat Barcelona

El manifest BIM.cat és un dels resultats de l’European BIM Summit 2015, on institucions locals i regionals van expressar el seu compromís per establir una comissió BIM i acordar un mandat BIM.
Llegeix el manifest

esBIM

Aquest manifest va causar ressò a les adminsitracions centrals d’Espanya i va precipitar la creació de l’esBIM, que és un grup obert a tots els agents implicats amb BIM que té com a missió principal la implantació de BIM a Espanya.

Ursache ist https://schreib-essay.com/seminararbeit auch hier die sehr feste si o-bindung.