Del 25 al 28 d’octubre de 2018 tindrà lloc al Recinte Firal Montjuïc-Plaça Espanya de Fira de Barcelona la 22a Fira Immobiliària Internacional i Simposi Barcelona Meeting Point.

Dirigida al gran públic i al visitant professional, i de caràcter anual i internacional, Barcelona Meeting Point s’ha convertit en la cita obligada de l’immobiliari a la tardor a Barcelona. BMP compta amb la major oferta immobiliària de compra, lloguer, inversió, finançament, reformes, consultoria.

Junt amb la fira, el Consorci de la Zona Franca de Barcelona organitza el  Symposium Internacional de Barcelona Meeting al assistiran els principals players internacionals del sector immobiliaris que presentaran les principals tendències en innovació immobiliària amb una jornada específica sobre PropTech.

Ignasi Pérez Arnal, director de BIM Academy, participarà com a moderador de la Taula Rodona de “ConTech & Business Management” que se celebrarà al BMP Proptech el dia 25 d’Octubre de 16:30 a 17: 30h.

S’hi debatrà sobre eines de gestió basades en noves tecnologies com el Big Data, la Intel·ligència Artificial, la realitat virtual, entre altres, que estan facilitant els processos de gestió del sector immobiliari des de la seva construcció a la gestió final d’immobles i serveis. Tecnologies emergents basades en la metodologia BIM (Construcció Industrialitzada i Eficiència Energètica) estan facilitant la creació i gestió de construccions de forma més col·laborativa i eficient des de la planificació i el disseny fins al manteniment i la deconstrucció. A això se sumen altres solucions que estan agilitzant la gestió de portafolis d’immobles (Property Management), clients i serveis, inclosos els serveis legals.

Ignasi Pérez Arnal estarà acompanyat per Miguel S. Moreira, Cofundador i CEO de ViewteCristian de Santos, CEO i Cofundador de SAALG GeomechanicsAlejandro Esteve de Miguel, CEO i Cofundador de Bigle Legal i Rafa de Ramon, CEO d’Utopicus.